fbpx

Stein Kvalheim AS

Premiere / lansering! Kurs i “Hvordan bli kvitt sosial angst og overdrevet frykt.”

Endelig! Nå lanseres et nettkurs for hvordan bli kvitt sosial angst og overdrevet frykt.
Alle mennesker opplever angst og overdrevet frykt gjennom hele livet, det “tar” vår livskvalitet og vi blir tilskuer til livet, vi vil ikke være en del av dette vanskelig livet.
Fluktrutene er mange, nesten alle mennesker har på et eller annet tidspunkt tenkt tanken om at dette orker jeg ikke lengre, og har “lyst til å dø”. Noe de aller færreste faktisk gjør. Noen gjør det, det er ikke et godt valg! Et bedre valg er der, noe som blir forklart inne i kurset.

De fleste er i stand til å overleve angsten og frykten og faktisk vokser på den, du har jo hørt at “alt vi overlever vokser vi på”. Selv om slike utrykk virker overfladisk som et floskel så er det sant. Det tar bare lang tid før vi innser det noen ganger.
Her får du en unikt innsikt i en kompetanse som er utviklet og videreutviklet gjennom et par tusen ulike mennesker og med utallige timer gjennom 25 år.

Du vil lære deg hvordan du som menneske fungerer generelt gjennom en mengde forklaringsmodeller, historier, delt erfaringer, i tillegg til rene mentale teknikker som fungerer for de aller fleste – med ulike effekter, for alle mennesker er ulike.
Derfor finnes det ikke kun en mental teknikk, men flere, som du kan teste ut og oppleve hvordan det fungerer for deg.
Det aller viktigste er kunnskapen: lytt, skriv og lær. Den virkelige makten over angst og frykt er hva din bevissthet, og når du får et innblikk i deg selv og andre, så vil du få et nytt syn på det som skjer deg og andre i samme situasjon som deg.
Oversikt gir deg nye valgmuligheter og kunnskap gir deg makt til å gjennomføre dine nye valg.

Kurset “eier” du i 12 måneder, det er 100,- pr. mnd.

En tjeneste fortjener du, å gjøre deg selv litt mer glad – velkommen og lykke til!

Dato

10 des 2021
Expired!

Tid

18:00 - 19:00

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *