fbpx

Stein Kvalheim AS

landing-3954979_1920

Heia Norwegian – en ekte sosialdemokratisk suksess! Stortinget må sikre vår fremtid.

Intet har betydd mer for transportvirksomheten i Norge noen gang enn Norwegian sin inntreden i luftfarten. Et etterlengtet savn etter Braathen Safe og en reell sosialdemokratisk tiltak som tillot alle mennesker å kunne fly. Vi trenger et eget flyselskap som vi kan være stolt av. Dette er et felles dugnad som vi alle i Norge vil nyte godt av – vi skal jo fungere etter viruset.

Fortjener heder

Ingen har bidratt mer til lommeboken til studenter, lavlønte, familier, besøksbarn til foreldre og andre enn Norwegian.

Prisen 30-50 % billigere

Jeg har reist på besøk til Molde med mine døtre mange ganger. Prisen har vært alt fra 30-50 prosent billigere enn enn hva det kostet før Norwegian trådte inn i markedet – som sant skal sies, jeg tror ikke at jeg hadde hatt råd til å besøke mine foreldre og mine barns besteforeldre om det ikke hadde vært for Norwegian. Et slags regnestykke kommer snart, men først vil jeg stadfeste at Norwegian har skapt muligheter til mennesker som ellers ikke har hatt råd til disse viktige møtene i livet sitt, inkludert meg. Tenk også på alle de barn som har fått sett mer av sine foreldre med Norwegian.

Utjevningspolitikk i praksis

En svært viktig utjevning av goder, og transport som alle andre tjenester som alle har behov for bør være oppnåelig for alle. Dette skapte Norwegian, ikke politikerne på stortinget, men en som vil skape noe – flyselskapet Norwegian med bautaen Bjørn Kjos. Men nå kan alle politiske partier på Stortinget sikre oss denne rettigheten fremover.

De som skaper et gode

Det er de som skaper noe som til det gode for alle oss andre, og så er det de som investerer i noe for å få mer penger tilbake. Kapitalistene som bringer ekte hjerte i det de skaper har en visjon som er større enn seg selv – gjør det som et kall og ide som kan forandre samfunnet og være til nytte for andre mennesker. Det gir livsglede som intet annet, de har verdens beste jobb – jobber døgnet rundt for å skape ”noe” som gir de energi og opplever at de bidrar til samfunnet og enkeltmenneskene.

Mitt regnestykke

Jeg har hatt med min familie, reist rundt hundre ganger med Norwegian, her er mitt enkle regnestykket, men et kostnad pr flyreise på 1.200,- person/reise: Med en besparelse på 40% har jeg og min familie redusert utgiftene med nesten 50.000,- Men det er ikke det viktigste, det viktigste er at jeg har hatt råd til å reise fordi billettene for oss 4 kostet 2.800,- og ikke 4.800,-. Det er det viktigste, Norwegian har gitt oss råd og muligheter som ellers ikke ville ha vært der.

Vi som heier på Norwegian

Norwegian har med sin modell laget et nytt samfunn innen transport, gitt muligheter for flere mennesker til å møtes og latt flyreise bli overkommelig for oss alle. Nå er de litt ute å kjøre, de må ha hjelp på grunn av Corona-viruset. Norwegian, det de har gjort og vil gjøre for oss i fremtiden – burde ha vår fulle støtte. Skulle Norwegian forsvinne så vil du, jeg og alle de andre tape også. Stemmer du SV eller Fremskrittspartiet eller noen imellom – vi er alle sosialdemokrater. Hei på Norwegian, og på de politikere som ønsker oss det beste. Opprinnelig artikkel Har du innspill til saken? Kommenter gjerne i kommentarfeltet.

Del gjerne innlegget:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

On Key

Mer lesestoff

Få det mer gøy på jobben

Din egen innstilling påvirker resultatene både på jobb og på trening, sier Stein Kvalheim, en av Norges mest erfarne mentale trenere. Bladet til Oslo Bedriftidrettskrets