Målsettingsworkshop

Sted: Oslo, Frogner
Kursadresse: Riddervolds gate 3, 0258 Oslo (kart)
Type: Gruppeundervisning
Undervisningstid: Oppmøte 17.00 ( start 17.15)
Dato: mandag 9. mars 2020
Varighet: 3 timer
Pris: Pris kr. 2.450,- som inkluderer forelesning, personlig coaching med Stein Kvalheim, workshop, enkel servering, kursmateriell og en signert bok om mental trening skrevet av Stein Kvalheim.
Neste kurs: onsdag 14. april 2020  (eller etter avtale, minimum 6 personer)
Påmelding : Vipps til 22703 eller til post@steinkvalheim.no

Nå dine mål

Under denne workshopen inngår privat veiledning  med Stein, du får det seneste innen moderne adferds-økonomi.
I tillegg får du en spennende forelesing av Stein Kvalheim.

Påmelding : Vipps til 22703 eller til post@steinkvalheim.no

Varighet 3 timer med maksimum 8 deltakere for å kunne gi deg og hver enkelt en personlig veiledning.
Vi går gjennom kraften av det underbevisstes påvirkning av din adferd, hvordan  vi kan kontrollere og motivere den indre kraft som trekker oss feil rettning og hvordan vi viser det ubevisste veien videre slik att  du trekker den i riktig rettning. 

Vi går gjennom praktiske visualiserings-øvelser som ifølge våre deltakere skal være en skikkelig aha-opplevelse, vi går også i dypet av målsettingsmodellen ‘’S-T-E-I-N’’, mer om den får du vite på workshoppen. 
Disse verktøyene er like nyttige før deg som ønsker å komme i gang med trening, jobbe mer effektivt i hverdagen eller deg som er leder og vil motivere dine ansatte. 

Du får også med deg Stein Kvalheims bok, en samlet kilde av kunnskap fra mange års erfaring av mental trening og dyp innsyn i menneskes adferd. 

Hva vil du, har du mål som gjør at du lykkes?
Hvordan gjør du det i praksis, vet du det?
Hva må du endre nå og hva må du endre underveis?

Vil du utvikle ditt virke eller ditt privatliv og unngå tilfeldigheter som det kanskje brukes masse ressurser og energi på?
Beveg deg i riktig retning. Du gir deg selv mulighetene til å ta de riktige beslutninger og valg underveis.

Foredrag, «Hvordan motiveres du»
Mal til å vurdere ditt mål.
Coaching:
Avansert utforming av hvordan oppnå det du vil.
(Vite hva du skal – og når du skal gjøre det)
….og faktisk få det til…

Du får også med deg Stein Kvalheims bok, en samlet kilde av kunnskap fra mange års erfaring av mental trening og dyp innsyn i menneskes adferd.
Alt dette holdes i Stein Kvalheims flotte lokaler på Frogner rett bak slottet.

Skal vi dømme etter tidligere kursdeltakeres tilbakemeldinger, har dette kurser vært god investeringer.
Se steinkvalheim.no

Svært få endringer kommer fra deg selv – noe(n) utenfra må være med. Målsettingskurset får deg til å sette det ene benet foran det andre.Du setter i gang en endringsprosess.
Svein Grande, Manifesto.no

Jeg anbefaler dette kurset til alle som vil prioritere hva som er viktigst akkurat nå. Vi rekker jo sjelden å gjøre alt like bra til enhver tid. Hodet mitt var fullt av alt for mange «fokusområder» samtidig. Etter kurset er det lettere å prioritere og velge riktig:) Lill Lindahl, duve.no

Jeg sto i en situasjon der jeg hadde mange muligheter og var usikker på veivalget framover. Workshopen ga meg ny innsikt og forståelse, og en helt konkret øvelse som gjorde at jeg fikk klarhet i hva jeg måtte velge og hvordan jeg måtte jobbe for å nå det målet jeg satte meg. Denne beslutningen har ført til at jeg nå har oppnådd det jeg ønsket.
Stein Garnes, makeITwork AS

Jeg trodde jeg hadde målet klart for meg, så viste det seg at det bare var budsjettet jeg så. Målsetningsworkshopen ga meg synet for hva jeg egentlig jobber for, og har gitt meg «driven» som vil hjelpe meg å nå budsjettet.
Geir Bodin, we4you.no

Målsettingsworkshopen hos Stein Kvalheim var et vendepunkt for meg. Workshopen hjalp meg å sette agenda og mål – og det fungerer!
Mari-Anne Robberstad, Scenorama.no