Bli mental trener/coach (PMT-utdanning)

Utdannelse som PMT ledelse / mental trener

PMT – utdannelsen som du vil bruke hver eneste dag, resten av ditt liv.
Kunnskap og teknikker du ikke får andre steder.

PMT utdannelse ledelse / mentaltrener

Utdannelsen gir deg kompetansen du trenger, enten du skal fortsette i din nåværende jobb, eller vurderer å gå inn i mitt yrke som mental trener og coach – eller en kombinasjon av begge deler.

Jeg startet med coaching og mental trening for 25 år siden. Det er nysgjerrigheten om hvordan alt henger sammen som var og fortsatt er min drivkraft.
Denne kompetansen vil dette være til stor hjelp på svært mange områder du ikke i dag kan se rekkevidden av. Både for deg selv og i din karriere eller søken etter forståelsen.
Kurset er en investering i livs-kompetanse om samspillet mellom tanker, kropp, følelser, instinkter, kroppsbevissthet og din underbevissthet. 

Utdannelsen som profesjonell mental trener (PMT) bidrar til å:

  • gi deg økt trygghet, ro, mestringsfølelse og mening
  • snu livets kaos til orden, uflaks til flaks og problemer til muligheter
  • forbedre dine måloppnåelser – både privat og profesjonelt
  • bygge den fremtid du ønsker deg, og fremtidens organisasjon
  • få mennesker til å bli den beste utgaven av seg selv, din PMT kompetansen til å utgjøre en forskjell for mennesker, organisasjon og samfunn

Les mer om PMT utdanningen:

Coaching kurs som kan lede deg til totalforståelsen

Mektig møte med mentalmesteren Tony Ågotnes

Selskapet Stein Kvalheim AS er en konsekvens av over 25 års erfaring med å veilede enkeltpersoner og grupper slik at de får suksess. Utdannelsen vil gi deg verktøyene til å forstå hvordan du best kan utnytte potensialet ditt, teknikkene å nå dine mål, og kunnskapen til å vedlikeholde ferdighetene dine. 
Skal vi dømme etter tidligere kursdeltakeres tilbakemeldinger, er dette en investering for livet. Hvis du er nysgjerrig så hører jeg gjerne fra deg. 

 Du vil få anledning til å knytte kontakter internt som er verdifulle og kan bidra til å utvikle deg ytterligere. PMT er noe som vil være en del av deg – en kompetanse som du vil bruke hver eneste dag resten av ditt liv. 
KLIKK HER for motta informasjon om denne utdannelsen.

Omtaler fra tidligere studenter
«Jeg har mange år med ledererfaring, jeg har høyskoleutdanning og utdanning fra sjøkrigsskolen. Likevel var det først med lederutdanningen til Stein Kvalheim at jeg fant virkemidler til å møte hver enkelt medarbeider med sine ulikheter – og bruke dette som utgangspunkt for å utvikle organisasjon og kultur.»
Jon Holst-Larsen, daglig leder i RYDD OG VASK AS
Omtaler fra tidligere studenter
«Som rekrutterer har PMT-utdannelsen gitt meg et mye bedre fundament for å forstå samspillet mellom individer og hvordan skape resultater hos enkeltmennesker, grupper og organisasjoner.»
Morten Setsaas, Vizer
Omtaler fra tidligere studenter
«På alle ekspedisjonene mine til Mount Everest og flere av de høyeste fjellene i verden, lærte jeg mye om hva som skjer med mennesker under høyt stress. Det samme har jeg gjort under arbeidet med mange av bøkene jeg har skrevet, og som ofte har handlet om mennesker i krevende situasjoner her hjemme. Under PMT-utdanningen hos Stein Kvalheim falt mange nye brikker på plass. Jeg fikk en dypere forståelse av tidligere erfaringer. Det har jeg daglig stor nytte av, både som forfatter, foredragsholder og rådgiver – ja, til og med som fjellklatrer.»
Jon Gangdal, forfatter
Previous slide
Next slide
Mental trener, Coaching, PMT utdannelse

Hvordan kan du trene dine medarbeidere til å få bedre resultater?

Les om dette i magasinet Scan Magazine.

Hvem passer kurset for?

PMT-kurset er for deg som ønsker å skape klarhet i mennesket og i din kommunikasjon/relasjon med andre. Du får evnen til å realisere ønskede målsettinger og mestring i din nåværende og fremtidige karriere, og samtidig skape økt ro og trygghet til å nå dine mål. Ledelse, organisasjoner og salg er dette kompetansen som kan utgjøre en forskjell. 

Passer dette i ditt yrke? Ja, så lenge du samarbeider med andre eller har med mennesker å gjøre. Er du i en organisasjon som skal utvikles, eller du vil forbedre din jobbkompetanse, så er det denne utdannelsen du skal ta.

Hjernen er mye kraftigere enn enhver datamaskin, så hvorfor ikke installere og lære å bruke et fullgodt og oppdatert  operativsystem

Hvorfor velge PMT-utdannelsen?

PMT-utdannelsen har som mål at du skal få trygghet på din kompetanse. I tillegg får du verktøy og modeller som setter deg i stand til å gjennomføre prosjekter i praksis. Med en utdannelse som mental trener får du kompetansen til å motivere og aktivere kunder til handlinger som gir ønskede resultater.

Tenk deg at du kan bli den personen som bidrar til å skape høyere produktivitet hos mennesker, forbedre kommunikasjonen og kulturen i organisasjoner.
Hjelp mennesker til å oppnå fokus, mening og mål. – og det på en etisk og profesjonell måte.

Ved endt utdannelse vil du ta din kunnskap videre med gjennom hele livet.

Mental trener, Coaching, PMT utdannelse

Dette vil du lære

Innføring i læring og endrings-strategier med anvendelige elementer fra psykologi og adferdskommunikasjon som PMT er bygget på. Systemtenkning og økt totalforståelse.

Lær om logiske strukturer av opplevelser, mønstre, økologi, sekundære gevinster, endringsarbeid med modeller.

Ingen skjønner hvordan skape en ønsket kultur i en organisasjon, de som har denne kompetansen vil legge langt foran sine konkurrenter. Hva er det som motiverer mennesker til å samarbeide i en organisasjon, hva det er som får dem til å endre holdning og ta de grepene som skal til for å skape et samspill som fungerer og som utvikler organisasjonen. Det som ikke utvikles ansees for å være i avvikling, både for enkeltindivid og for organisasjon.

Du får kunnskap om ledelse på et høyt nivå. Suksess er måloppnåelse, krav til innsats, en kontinuerlig utvikling med en ramme av trygghet både for leder og medarbeider. 

  1. Forstå relasjoner og kroppsspråk. Lær mer om mentale teknikker og dimensjoner, og få terapeutisk innsikt for ledelse, salg og coaching. Fjerne hindringer til enkeltmenneskets måloppnåelse. Individuell kompetansearbeid og fjerning av faktorer som hemmer fremdrift så som frykt og angst. Tidslinjearbeid for innsikt i hvilke barrierer som eksisterer. Strategiske sorteringer og mentale teknikker for å skape ønskede endringer.
  1. En handling har en konsekvens og en manglende handling har en konsekvens. Vi finner hva som hindrer suksess og hva som skaper en suksess. Hvordan skaper vi de rette handlingene som fører til gode resultater? Du kan styre alle mennesker enkeltvis og i grupper med denne kompetansen.

Vi lærer hvordan skape endringer på et ubevisst nivå, og går gjennom psykologien og referanse-arbeid. Hvordan bruker vi den aktivt sammen med det bevisste sinnet? Et banebrytende tema som kan være med på å skape det “umulig” i deg selv og i mennesker generelt.

Vi går gjennom ofte brukte modeller for individuelt endringsarbeid og grupper/organisasjoner. Verdier, strategier, og en gjennomgang av caser med logiske nivåer som binder alt sammen. Prosjektarbeid for valgt tema med 1-1 veiledning fra Stein Kvalheim.

Kultur  Verdier • Ledelse • Klarhet • Motivasjon • Lingvistikk • Tilhørlighet • Felles retning • Funksjonsfokus • Struktur og rutiner • Mål som fungerer • Coach / mental trener • Terapeutisk kompetanse • Organisasjonspsykologi

Mental trening i praksis

Mental trener, Coaching, PMT utdannelse

Jobbcase: Lederutvikling for Ronny Deila, topptrener i Eliteserien - senere Celtic, New York City og nå belgiske Standard Liège.

I 2009 startet jeg et samarbeid med fotballklubben Strømsgodset. Vi begynte i mai, og trener Ronny Deila hadde uttalt offentlig at det ville være en bragd hvis de beholdt sin plass i Eliteserien. I PMT-kurset går vi gjennom hvordan jeg arbeidet med Strømsgodset, der de gikk fra et potensielt nedrykk i 2009 til å bli seriemestre i 2013!

Mental trener, Coaching, PMT utdannelse

Jobbcase: Stabæk, Strømsgodset, og Mjøndalen – erfaringer og strukturelle endringer for individer og grupper

Du får lære hvordan jeg samarbeidet med flere norske fotballklubber for å snu dårlige resultater og dårlige holdninger, til å oppnå opprykk og seriegull.

Mental trener, Coaching, PMT utdannelse

Jobbcase: Faktiske eksempler fra organisasjoner og næringslivet

Vi går gjennom hvordan vi kan arbeide i ulike organisasjoner, hvordan hjelpe ledere og medarbeidere med å nå målene sine, og hvordan skape en klar visjon og plan for hele organisasjonen.

Ønsker du å bli mental trener?

Passer PMT-kurset for deg? Jeg ønsker at vi tar en kort og helt uforpliktende prat før du eventuelt melder deg på. Send inn kontaktinformasjonen din ved å trykke på knappen under, så svarer jeg deg så fort jeg kan.