fbpx

Stein Kvalheim AS

womens-day-4335938_1920

Finn ut hva du trenger for å kick-starte livet ditt igjen

Mestringsfølelse

Mental trener Stein Kvalheim: 7 spørsmål du kan stille for å få mer ut av hverdagen
Føler du at du står litt stille i livet? Ta en real runde med deg selv, og finn ut hva du trenger for å kick-starte livet ditt igjen.
Vi har vel alle opplevd å stå litt stille i perioder. Det er lett å bli låst til de samme rutinene, dag ut og dag inn. Det er ingenting galt med rutiner, men noen av oss kan i blant kjenne på følelsen: «Hva får jeg egentlig ut av livet mitt?»
Noen ganger er det også vanskelig å vite hva vi egentlig mangler, eller hvorfor vi mangler motivasjon til å gjøre noe nytt med livene våre.
– Vi vil ofte at omstendigheter, personer eller situasjoner skal endre seg, slik at vi kan bli lykkelige. Tanker som: «Hadde vi bare bodd der, ville vi vært lykkelige», eller «Hadde bare denne ene tingen ordnet seg, ville vi vært lykkelige», er det mange som har, sier mental trener Stein Kvalheim til KK.

Les artikkel i KK

Del gjerne innlegget:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

On Key

Mer lesestoff

Få det mer gøy på jobben

Din egen innstilling påvirker resultatene både på jobb og på trening, sier Stein Kvalheim, en av Norges mest erfarne mentale trenere. Bladet til Oslo Bedriftidrettskrets

Kunsten er å vite hva som hindrer deg å få inn salg

Har du vært deltaker på mine kurs og vil gjesteblogge her? Ta kontakt. Kenneth Opsahl på SoMe:Instagram: @kennethopsahl og @salgscoach.noLinkedIn: https://www.linkedin.com/in/kennethopsahl/Han driver konsulentselskapet salgscoach.no og holder til i