Stein Kvalheim AS

// Fotball / Idrett Mental trening

Har du et ønske om å bli bedre eller bli den aller beste fotballspilleren?

Idretts-coaching kan være en smart investering for deg som idrettsutøver. Har du prestert én gang, er det fullt mulig å få det til igjen. Det er rett og slett noen naturlover som er ubestridte; det er dine tanker og ikke mangelen på ressurser som hindrer gjentagelse av din suksess.
Se video: Hvordan bli best i fotball.
Det du har prestert på din beste dag, er faktisk ditt normale toppnivå. Dette nivået kan du opprettholde ved effektiv mental trening, og i tillegg kan du velge å oppnå et enda høyere nivå. Dette gjøres ved følgende:

• Finne dine hindringer til maksimal ytelse
• Øke viljen til å lykkes
• Lage strategier for å sikre din utvikling
• Jobbe med din fysikk, holdning og evne til å gjennomføre
• Utvikle din bevissthet, mentale styrke og balanse for en helhetlig fremgang
• Kommunisere bedre med dine omgivelser for å sikre de best tilgjengelige ressursene

Lang erfaring innen Idrettscoaching

Jeg har erfaring med idrettsutøvere innen judo, ishockey, alpint, freestyle motocross, sprangridning, dressurridning, taekwondo, sykling, håndball, skihopping, skiskyting, biljard, fotball (Strømsgodset, Stabæk, Mjøndalen mf.) mm.

Skiskytterlandslagets trener, Audun Svartdal, uttalte det fint:

«For å bli bedre på det mentale plan er det avgjørende at man tar ansvar for egen utvikling. Bortforklaringer og unnskyldninger holder ikke, resultatet taler for seg. Det står ingenting på resultatlista om sykdom, skader, bommer, vær osv…»

Les mer om min erfaring innen Idrettscoaching her

Illustrasjon:

<a href=”https://www.freepik.com/free-vector/goal-illustration-concept_6201942.htm#query=football%20illustration&position=19&from_view=search&track=ais&uuid=d04890aa-dc76-44d5-a5b5-f9230401c3be”>Image by storyset</a> on Freepik