fbpx

«Jeg har lært systematisk tekning som løser opp i ‘uløselige’ utfordringer

i mellommenneskelige relasjoner i både arbeid- og privatliv.»

Min interesse for mental trening startet i 1996 etter å ha sett en amerikansk ekspert holde et foredrag på en salgskonferanse i Tjøme. Jeg lærte meg at alle mennesker har et enormt potensiale, og at det finnes verktøy, modeller, metoder for å frigjøre dette potensialet.

Med erfaring fra utenriksfart og fra ubåttjenesten i marinen, hadde jeg opplevd hvor ulikt mennesker oppfører seg i kriser og under press, jeg funderte mye på årsakene til at noen personer klappet sammen av redsel, men andre sto støtt.
Min teoretiske utdannelse fra Trondheim Maritime Høyskole ga meg paradoksalt nok en god forutsetning til å studere psykologi på høyt nivå ved systematisk gjennomgå teorier kontra pratisk fortståelse og bruk i det virkelig liv.

Jeg innså at våre tankesett påvirker måten vi kommuniserer og handler på, og at dette påvirket våre relasjoner, adferd og individuelle livsopplevelser. Først praktiserte jeg i min egen bedrift som jeg bygget opp fra 1986, før jeg fra 1998 begynte å coache organisasjoner, idrettslag, og privatpersoner. Fra 2008 har jeg arbeidet helt og holdent som mental trener i Stein Kvalheim AS.

«Jeg har lært systematisk tekning som løser opp i ‘uløselige’ utfordringer i mellommenneskelige relasjoner i både arbeid- og privatliv.»

I løpet av de siste årene har jeg gått fra å starte og selge mitt eget selskap, til å blant annet hjelpe fotballspillere, samarbeidet med et fotballag og hjulpet dem å klarte fra tredje til første divisjon. Fra 2006 til 2008 arbeidet jeg med fotballaget Stabæk. I denne perioden rykket de opp til tippeligaen og ble seriemestre i 2008.​

Jeg jobbet deretter med Ronny Deila. Fra 2009 arbeidet vi med å endre tankesettet til hver enkelt person i hele klubben, en ganske omfattende jobb. Resultatet var at Strømsgodset gikk fra å være et lag som ønsket å beholde sin plass i Eliteserien, til å vinne seriegull i 2013.

Både enkeltpersonen og organisasjonen vil ha store problemer med å få framgang uten å ha det klart for seg hvor man vil. Alle trenger klare mål, visjoner, og planer for å lykkes. Men dette i seg selv er ikke nok.

Henning Stien

Stokke Consult

”PMT-utdannelsen hos Stein Kvalheim har gjort meg til en mer målbevisst person, også som naprapat, og jeg ønsker å kombinere dette med mental trening”

Under mine kurs underviser jeg at alle grupper består av enkeltindivider Fokuset må først og fremst være på å ivareta enkeltindividet.
For at en endring skal skje i en organisasjon, så må det enkelte mennesket oppleve å bli akseptert – sett, hørt og satt pris på.

Suksessen jeg har opplevd skyldes ikke bare visjoner og klare målsettinger, men også hvert enkeltpersons kompetanse, behov og ståsted.
Når enkeltpersonen er med på å ta avgjørelser, vil hun eller han bidra aktivt til å oppfylle organisasjonens mål.

Ståle Stokke

Naprapatlandslaget

”Som sparringspartner og coach for næringslivet har denne utdannelsen gitt meg et mye bedre fundament for å møte de utfordringene jeg står ovenfor”

Istedenfor å fokusere på negative tankemønstre skaper vi en mulighet til å endre oss selv og dem rundt oss. Istedenfor å skylde på andre, så kan vi ta ansvar selv. Vi mestrer og er trygg nok til å gå inn i ubehagelige situasjoner for å utvikle oss positivt. Istedenfor å fokusere på negative tankemønstre skaper vi en mulighet til å endre oss selv og dem rundt oss. Istedenfor å skylde på andre, så kan vi ta ansvar selv. Vi mestrer og er trygg nok til å gå inn i ubehagelige situasjoner for å utvikle oss positivt.

Blogg

No posts found!

Stein Kvalheim

Mental trening nyheter – det nyeste for deg som vil vite mer om mental trening. En av Norges mest erfarne Mentale Trener / coach.. Leder og organisasjonsutvikling, en til en arbeide – grupper, foredrag og kurs.Lang erfaring: Ledere, private relasjoner og utfordringer, idrett lag og individuelt.