fbpx

Stein Kvalheim AS

Kulturbygging i organisasjonen

Om kurset

Kulturbygging i organisasjonen gir motivasjon og kompetanse i din bedrift. Utvikling i et samspill mellom medarbeider og leder med kulturbygging.

Dette vil du lære

Hvordan adferd (kultur) påvirker omgivelsene, og evnen til å utvikle og endre relasjonene mellom den enkelte og gruppen. Hva motivasjon er, hva som motiverer deg, og hvordan skape motivasjon som fungerer i grupper og for den enkelte.

Alle kan vinne om de går i takt mot samme mål

Dette er det få som forstår og kan noe om. Jeg har vist gjennom prestasjonsidrett at alle kan vinne om de går i takt mot samme mål. Mjøndalen fotball vant. Stabæk ble seriemester (med påvirkning), og Strømsgodset vant både norgesmesterskap og seriemesterskap med alt jeg kunne om organisasjonsutvikling. 

Les mer om min erfaring her

Akkurat som med ledelse, finnes det en masse teorier om organisasjonsutvikling. Men skal en lykkes i å skape en organisasjon med dedikerte medarbeidere, så må alle delta. Utsagn som «jeg var ikke med på beslutningen», «vi visste ikke» og «det ble tatt en beslutning» er uttrykk for en kultur som finnes alle steder. Og som mange vet, dårlige kulturer spiser strategier til frokost, lunsj og middag. Ingen har mulighet for å lykkes før det etableres en kultur som fremmer organisasjonen. 

Dere kan lykkes i fellesskap, og fellesskap inkluderer samtlige – det kreves bare én person for å rive det ned. 

Kurs: Kulturbygging

Hvem passer kurset for?

Dette er et kurs for både medarbeidere og ledere, og det vil styrke både samspill, lederkompetanse og kompetanseutvikling i ditt selskap.

Pris: 5.750,- inkluderer forelesning, personlig coaching med Stein Kvalheim, workshop og en signert bok om mental trening skrevet av Stein Kvalheim.

Kurs kan bli holdt etter avtale. Må være minimum 6 personer for at kurs skal bli holdt.

Se video: Øk motivasjon og kompetanse i din bedrift

Har du lest denne?

Få det mer gøy på jobben

Vil du vite mer?

Book en 10 minutters gratis og uforpliktende samtale.