Stein Kvalheim AS

Min PMT-reise: gi andre lyst og mot til å tørre

Erfaringer fra en gründer som turte.
Fokus: Mental trening og sertifisert PMT-mental trener hos Stein Kvalheim AS.

Her er jeg og «gjengen min» fra oppstarten av PMT-kurset. Nå har vi vært kursdeltakere i 1 år, og er klare for den siste prøvelsen: oppgaven “mitt prosjekt” og eksamen.

Min PMT-reise: gi andre lyst og mot til å tørre

Som leder av endringsprosesser i eget liv og i egen bedrift, lærte jeg tidlig at noe av nøkkelen til suksess er å gi andre folk lyst og mot til «å tørre». Du må rett og slett inspirere – og gjennom det evne og bygge opp kreative lag rundt deg. Kreativitet og lysten hos folk må komme innenfra. Det du kan gjøre er å gi små dytt. Og ellers bare «stå i det» sammen med dem.

Enten det er kollegaene du skal jobbe sammen med som må lære å tørre og å «hoppe i det» (og ta det ansvaret som ligger i det), du selv eller kanskje daten din som du vil motivere til å ta forholdet deres til et nytt nivå – så passer en PMT-utdanning hos Stein Kvalheim.

Jeg er nå i skrivende stund i min siste, og avsluttende fase i Stein Kvalheims PMT-utdanning. Her i dette blogginnlegget har jeg lyst til å gjengi hvilken fantastisk reise det hele har vært, og hva jeg har lært.

Vil du vite mer om PMT-utdanningen?

Book en 15 minutters gratis og uforpliktende samtale.

Har du lest denne?

Hva hindrer deg å få inn salg – med Kenneth Opsahl

Min personlige reise

Personlig føler jeg at jeg har en for unik historie å fortelle til å la den forbli i stillhet. Den må deles, hvis ikke er det et tap for menneskeheten. Med den profesjonelle rammen PMT-kurset gir, og med henvisning til øvelser på elitenivå, ønsker jeg inspirerer andre til å være stolte av seg selv.

Hva er formålet med en PMT-utdanning.

Jeg ønsker å bruke kunnskapen om coaching, ledelse og de ulike PMT-øvelsene jeg har lært på kurset, – kombinert med min kunnskap innen forretningslivet, og erfaring fra tidligere reiser jeg har turt å legge ut på – til å inspirere andre rundt meg til «å tørre».

Jeg vil i kraft av min lederroller dele kunnskap for å inspirerer andre til å tørre å starte på nye risikofylte prosjekter med ukjent resultat i den andre enden. Det gir meg ekstra motivasjon å videreføre verdifull kunnskap jeg nå sitter på til andre med referanse til Stein Kvalheims PMT-kurs. Jeg har selv fått erfare hvor vanvittig bra denne skolen er. Jeg har lært vanvittig mye, og lagt milevise steg bak meg. Det er uten tvil et vanvittig forsprang. Min motivasjon er å bruke dette «forspranget» i konsulentvirksomhet av bedrifter som vil utvikle seg videre, samt å holde inspirerende foredrag for andre som ønsker å starte for seg selv og som er gründere i ånden.
For å lykkes i forretninger, må du elske dette – det uperfekte. Og ikke minst: ha mot til å elske seg selv gjennom hele prosessen.

PMT-utdannelsen har bidratt til å føre meg flere skritt opp på karrierestigen og jeg bare fortsetter å stige. Det har gitt meg et ønske om å veilede de som ønsker å «bli best».[/caption]

Ønsker du å lese mer om PMT-utdanningen?

Utdannelse ledelse / mental trener

Vekst i det ukjente

Det er bare utenfor vår komfortsone at vi virkelig kan utvikle oss som mennesker. Men usikkerheten er ditt første hinder. Hvordan kan vi bruke PMT-øvelser og mentaltrening til å gjøre deg selv og andre folk mer sikre? Mitt råd: Legg av deg bekymringstanker og egne klassifiseringer av seg selv.
Slik skapes sukessmaskiner. For svaret er: Du må gjøre dem tryggere. Hva skal til for å hoppe i det? At du/de er trygge fra før. Jeg ønsker å skape foredragsvirksomhet og generelt et liv fylt med glede, trygghet og kjærlighet i bunn.

Du starter med å ta de aller første skrittene i riktig retning. For meg var det en PMT-utdanning hos Stein Kvalheim.
Er du kanskje redd for å føle deg «dum»? Spør heller: Hva skal til for å ikke føle seg «dum»? Først og fremst å tørre å stå i det uperfekte. Du er selv uperfekt. For å lykkes i forretninger, må du elske dette – det uperfekte.
Og ikke minst: ha mot til å elske seg selv gjennom hele prosessen.

Mitt beste råd: Lær å gå ut i ukjent terreng, og bli der, med stolthet.
En stor takk til Stein, og til resten av teamet med herlige folk i PMT-gruppa mi. Sammen løfter vi oss opp til nye høyder. 

Er du interessert i ledelse / mental trening utdanning

Gjør en investering for livet. Få mer informasjon utdanning via kontaktskjema.
Du er velkommen til en gratis samtale om denne unike coaching-utdannelsen.

Har du innspill til saken? Kommenter gjerne i kommentarfeltet.