Stein Kvalheim AS

Hva hindrer deg å få inn salg – med Kenneth Opsahl

PMT-kompetansen fra Stein Kvalheim har lært meg til å bedre se hvordan vi finner hindringene, løser dem og finner veien videre.

Jeg har sett hvordan selv små justeringer kan medføre store endringer. Det er som regel de små detaljene, som vi ofte ikke ser, som utgjør de store forskjellene.

Kenneth Opsahl på SoMe:
Instagram: @kennethopsahl og @salgscoach.no
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/kennethopsahl/
Han driver konsulentselskapet salgscoach.no og holder til i Oslo. 

Dette innlegget er et gjesteblogginnlegg skrevet av Kenneth Opsahl, mentaltrener og salgscoach, og PMT-deltaker hos Stein Kvalheim 2017-2018
Har du vært deltaker på mine kurs og vil gjesteblogge her? Ta kontakt.

  • Kenneth Opsahl har over 25 års salgserfaring.
  • Han har jobbet som salgsdirektør, country manager og drevet selvstendig siden 2016.
  • Kenneth gjennomførte PMT-utdannelsen med Stein Kvalheim i 2018.
  • Han eier og driver selskapet Opsahl Consulting, se www.salgscoach.no.

Ser tydeligere: meg selv og andre

I mitt daglige virke som profesjonell salgscoach har jeg oppdaget store forskjeller etter endt utdannelse. PMT-utdannelsen har gjort meg i stand til å få øye på de små detaljene som utgjør en stor forskjell. Jeg ser hva som må til for å forbedre et møte, en samtale eller et kundebesøk. Som salgscoach hjelper jeg bedrifter og individer til økt produktivitet, og her har PMT utdannelsen gitt meg mye.

Personlig vil jeg si at PMT utdannelsen har gitt meg en bedre forståelse for de mellommenneskelige prosessene. Jeg har blitt mer bevisst på hva som skal til for å forbedre andres resultater, så vel som egne.

Når det kommer til målene jeg hadde for utdannelsen vil jeg si at alle er oppnådd, jeg har fått de verktøyene jeg ønsket meg når det kommer til å hjelpe andre på en enklere og bedre måte.

Jeg har nådd alle mine personlige mål etter at jeg fullførte PMT utdannelsen. Jeg har blitt mye klarere på hva jeg vil bruke tiden min på, hvordan jeg fokuserer energi og ikke minst hvordan jeg prioriterer hverdagen.

Mangel på innsikt og kunnskap

Mangel på kundelister er en feil det er lett å få øye på. Som mentaltrener ser vi på den bakenforliggende psykologien og finner detaljene som hindrer deg å nå dine mål.

Mangel på kunnskap kan også være en hindring, og den er ofte vanskelig å oppdage på egenhånd.  Salgslederen / ledelsen kjenner heller ikke til den manglende kunnskapen som kunne økt salget betraktelig.

Som mentaltrenere jobber vi hele tiden med å forstå menneskets kunnskap, sammen med de psykologiske iboende hindringene.

Skal du lykkes i å hjelpe mennesker og å forstå PMT utdannelsen, må du ha med hele hjertet, det nytter ikke å bare være god intellektuelt sett.

Alle «tror»

Oftest er det de riktige spørsmålene som er vanskelige å finne. I PMT-utdannelsen snakker vi ofte om «Keiserens nye klær». Alle tror de vet hva de snakker om, men få vet egentlig hva de snakker om. Alle tror de snakker om det samme temaet, men samtlige har ulik forståelse av det. Vi kommuniserer forbi hverandre, med de følgende det har for salget, resultatet og økonomien.

I PMT kurset til Stein Kvalheim lærer vi å gå nye veier, og får innsikt i muligheter få andre kjenner til.

PMT er en tøff utdannelse, og den krever mye av hver enkelt.

Utdanningsløpet kan fort oppleves som tøft, da det utfordrer deg skikkelig. Dette har jeg selv fått merke gjennom å stadig utfordre meg selv for så å oppdage hva som virkelig kreves for å forstå denne kompetansen. Utdannelsen var tidvis svært krevende og ikke minst frustrerende! I ettertid ser jeg at det er dette som måtte til for å forstå meg selv og andre bedre.

PMT er ikke kun et teoretisk kurs, men en reise i praktisk psykologi i utvikling av andre. Kurset skiller seg fra andre lignende kurs i at man ikke bare fokuserer på det teoretiske, men også fokuserer på den praktiske bruken av det.

Skal du lykkes i å hjelpe mennesker og å forstå PMT utdannelsen, må du ha med hele hjertet, det nytter ikke å bare være god intellektuelt sett.

LES OGSÅ: Mektig møte med mentalmesteren

Flere pmt-gjesteblogginnlegg her

Kraftige saker

PMT er kraftige saker. Når du har satt deg et mål, setter du deg selv i bevegelse. Ved riktige mål presser flere av endringene seg frem. På mange måter har det føltes som å sitte på et isflak som flyter i riktig retning, selv om jeg av og til ville av. Ved å være mer bevisst på egne mål har jeg kommet mange skritt fremover.

Har du lest disse?

Er fotball et tilfeldig spill, basert på håp, tro og flaks?