fbpx

Stein Kvalheim AS

Målsettingsworkshop

Om målsettingsworkshop

Har du medarbeidere som har et stort potensial? 

På denne målsettingsworkshop inngår privat veiledning. Du får det siste innen moderne adferdsøkonomi. I tillegg får du en spennende forelesning av Stein Kvalheim.

Varighet: 3 timer. Maksimalt 10 deltakere for å kunne gi deg og hver enkelt personlig veiledning. 

Vi går gjennom hvor kraftig underbevisstheten påvirker din adferd, hvordan du kan kontrollere og motivere den indre kraften som trekker deg i feil retning, og hvordan du viser underbevisstheten veien videre slik at du trekker den i riktig retning. 

Hvorfor delta på en målsettingsworkshop?

Vi går gjennom praktiske visualiseringsøvelser som ifølge deltakerne er en ren aha-opplevelse. Vi går også i dypet av målsettingsmodellen «S-T-E-I-N» – mer om den får du vite på workshopen. 

Du får også med deg Stein Kvalheims bok, en samlet kilde av kunnskap fra mange års erfaring med mental trening og dypt innsyn i menneskets atferd. 

Dette vil du lære

  • Hva vil du?
  • Har du mål som gjør at du lykkes? 
  • Vet du hvordan gjør du det i praksis?
  • Hva må du endre nå, og hva må du endre underveis?

Hvem passer workshopen for?

Målsettingsworkshopen er nyttig både for deg som ønsker å komme i gang med trening, som vil jobbe mer effektivt i hverdagen, eller for deg som er leder og vil motivere dine ansatte.

Pris: 2.500,inkluderer forelesning, kort personlig veiledning av Stein Kvalheim, workshop, og en signert bok om mental trening skrevet av Stein Kvalheim.

Kommende datoer

Ingen arrangement funnet!