fbpx

Stein Kvalheim AS

Bli mental trener/coach (PMT-utdanning)

Utdannelse som profesjonell mental trener og ledercoach

Er det noe for meg?
Jeg inviterer deg til en kort samtale for å høre om dette er noe for deg – be gjerne om mer informasjon.

PMT utdannelse som profesjonell mentaltrener / ledelse 30. april 2021

Bli med på denne reisen som starter fredag 19. februar 2021, enten du er en leder, selger, gründer, konsulent, coach eller egentlig hvilken som helst stilling du er i nå. (For arbeidsledige: Dette coaching-kurset er innenfor NAV sine tillatte grenser for utdannelse.)

KLIKK HER for motta informasjon om denne utdannelsen.

Utdannelsen gir deg kompetansen du trenger, hva enten du skal fortsette i din nåværende jobb, eller vurderer å gå inn i mitt yrke som mental trener og coach – eller en kombinasjon av begge deler.

Jeg startet med coaching og mental trening for 25 år siden. Det var nysgjerrigheten om hvordan alt henger sammen som var og fortsatt er min drivkraft. Når du kan coaching-faget, vil dette være til stor hjelp på svært mange områder, i deg selv, sammen med andre mennesker og i din karriere eller søken etter forståelse.

Utdannelsen er en investering i livskompetanse og i din bevisstgjøring om samspillet mellom tanker, kropp, følelser, instinkter og underbevissthet. 

Utdannelsen som profesjonell mental trener (PMT) kan:

  • gi deg økt trygghet, ro, mestringsfølelse og mening
  • snu livets kaos til orden, uflaks til flaks og problemer til muligheter
  • forbedre dine måloppnåelser – både privat og profesjonelt

NY BOK om praktisk psykologi kommer ut i 2021, som blir en del av pensum på 4 bøker (inkludert).

Mental trener, Coaching, PMT utdannelse

Jeg tilbyr delbetaling på 2.300,- i måneden fordelt på 39 måneder
Totalpris er 89.600,-

Selskapet Stein Kvalheim AS er en konsekvens av over 20 års erfaring med å veilede enkeltpersoner og grupper slik at de får suksess. Utdannelsen vil gi deg verktøyene til å forstå hvordan du best kan utnytte potensialet ditt, teknikkene til å faktisk gjøre det, og miljøet til å vedlikeholde ferdighetene dine.

Skal vi dømme etter tidligere kursdeltakeres tilbakemeldinger, er dette en investering for livet. Hvis du nå ble veldig nysgjerrig, oppfordrer jeg deg til å ta kontakt for å se om det er et kurs som passer til deg. 

I tillegg til å virkelig åpne opp livsmulighetene du har, vil du også kunne sertifisere deg som PMT (Profesjonell/Personlig Mental Trener). Dermed kan du rekke ut en lignende hånd til andre som den du får nå. 

For det er faktisk bare én måte å finne ut hva dette dreier seg om – å oppleve det. Når du har gjennomført utdannelsen, begynner din egentlige reise. Og du er ikke ferdig med PMT. Det blir arrangert to samlinger for alle PMT-ere hvert år, og du knytter og kontakter som er verdifulle og får et miljø som kan bidra til å utvikle deg ytterligere. All kunnskap vil være tilgjengelig. Mye vil du bruke hver dag resten av livet ditt.

Kursgjennomføring: 24 dager fordelt over ca. 18 måneder, 2 fleksible dager i måneden, derav en arbeidsdag pr. måned. I tillegg kommer eksamen.

Omtaler fra tidligere studenter
«Jeg har mange år med ledererfaring, jeg har høyskoleutdanning og utdanning fra sjøkrigsskolen. Likevel var det først med lederutdanningen til Stein Kvalheim at jeg fant virkemidler til å møte hver enkelt medarbeider med sine ulikheter – og bruke dette som utgangspunkt for å utvikle organisasjon og kultur.»
Jon Holst-Larsen, daglig leder i RYDD OG VASK AS
Omtaler fra tidligere studenter
«Som rekrutterer har PMT-utdannelsen gitt meg et mye bedre fundament for å forstå samspillet mellom individer og hvordan skape resultater hos enkeltmennesker, grupper og organisasjoner.»
Morten Setsaas, Vizer
Omtaler fra tidligere studenter
«På alle ekspedisjonene mine til Mount Everest og flere av de høyeste fjellene i verden, lærte jeg mye om hva som skjer med mennesker under høyt stress. Det samme har jeg gjort under arbeidet med mange av bøkene jeg har skrevet, og som ofte har handlet om mennesker i krevende situasjoner her hjemme. Under PMT-utdanningen hos Stein Kvalheim falt mange nye brikker på plass. Jeg fikk en dypere forståelse av tidligere erfaringer. Det har jeg daglig stor nytte av, både som forfatter, foredragsholder og rådgiver – ja, til og med som fjellklatrer.»
Jon Gangdal, forfatter
Previous
Next
Mental trener, Coaching, PMT utdannelse

Hvordan kan du trene dine medarbeidere til å få bedre resultater?

Les om dette i magasinet Scan Magazine.

Hvem passer kurset for?

PMT-kurset er for deg som ønsker å skape klarhet i mennesket og i din kommunikasjon/relasjon med andre. Du får evnen til å realisere ønskede målsettinger og mestring i det private eller i din nåværende og fremtidige karriere, og samtidig skape økt ro og trygghet til å nyte mer og få mer ut av din hverdag.

Passer dette i ditt yrke? Ja, så lenge du samarbeider med andre eller har med mennesker å gjøre.

Er du i en organisasjon som skal utvikles, eller du vil påvirke din organisasjon, så er det denne utdannelsen du skal ta. Dette er noen av de bransjene de som har tatt kurset har kommet fra: bank og finans, entreprenørbransjen, medisin, kiropraktikk, eiendomsbransjen, bygg og anlegg, tv- og filmbransjen, personlige trenere (PT) og veiledere.

Fra det offentlige er det saksbehandlere, ledere og prosjektledere, alle fra statlige organer – de kan og gjør en forskjell der de er.

Denne utdannelsen passer med andre ord for alle som er i kontakt med andre mennesker i en gruppe eller organisasjon.

Hjernen er mye kraftigere enn enhver datamaskin, så hvorfor ikke installere et fullgodt operativsystem?

Ledere

Selgere

Lærere

Veiledere

Alle typer bransjer og 

organisasjoner 

Fremtidens mentale trener

 

Hvorfor velge PMT-utdannelsen?

PMT-utdannelsen har som mål at du skal få trygghet på din kompetanse. I tillegg får du verktøy og modeller som setter deg i stand til å gjennomføre prosjekter i praksis. Med en utdannelse som mental trener får du kompetansen til å aktivere, provosere og motivere andre personer til handlinger som gir resultater.

Tenk deg at du kan bli den personen som bidrar til å skape høyere effektivitet hos andre mennesker og bedre kommunikasjon og struktur i bedrifter. I tillegg til at du hjelper andre med å skape mål, mening, og fokus i deres liv. Med en PMT-sertifisering er du i stand til å gjøre dette, og det på en etisk og profesjonell måte.

Ved endt utdannelse kan du ta din kunnskap videre enten ved å bli coach og mental trener selv, eller bruke det du har lært for å skape bedre resultater som en medarbeider, selger, leder eller bedriftseier.

Mental trener, Coaching, PMT utdannelse

Dette vil du lære

Innføring i læring, strategier, økologi og NLP-grunnbase. Anvendelige elementer fra psykologi og gestaltterapi. Kunnskap om retninger, betraktninger og erfaringer. Systemtenkning. Hjernens forutsetninger. Samspill mellom mennesker. Økt totalforståelse: «Bruk hjernen din til forandring».

Lær om logiske strukturer av opplevelser, mønstre, økologi, sekundære gevinster, endringsarbeid, modeller, og forståelse av ånd, sjel og kropp.

Få kunnskap om det som virkelig motiverer mennesker til å samarbeide i en organisasjon, hva det er som får dem til å endre holdning og ta de grepene som skal til for å skape et samspill som fungerer og som utvikler organisasjonen. Det som ikke utvikles er egentlig i avvikling, både hos enkeltindividet og i en organisasjon.

Du får kunnskap om ledelse på et høyt nivå. Suksess er måloppnåelse, krav til innsats, en kontinuerlig utvikling og trygghet. 

Forstå relasjoner og kroppsspråk. Lær mer om mentale teknikker og dimensjoner, og få terapautisk kompetanse. Du lærer hvordan du kan fjerne hindringer til enkeltmenneskets iboende potensial, individuelt arbeid, fjerning av frykt, fjerning av fobier, tidslinjearbeid, fjerning av barrierer, sorteringer og mentale teknikker.

Hvorfor, er spørsmålet. Årsak og virkning har en forbindelse. En handling har en konsekvens. Vi svarer på hva som hindrer suksess og hva som skaper en suksess. Noe utøver vi mennesker uansett, så hvordan skaper vi de rette handlingene som fører til nyttige og gode resultater?

 Vi lærer om endringer på et ubevisst nivå, og går gjennom mentale teknikker og referansearbeid. Underbevisstheten kan gjøre hele forskjellen for et menneske, for den er der. Hvordan bruker vi den aktivt sammen med det bevisste sinnet?

Vi går gjennom ofte brukte modeller for individuelt endringsarbeid og grupper/organisasjoner. Verdier, strategier, og en gjennomgang av caser med logiske nivåer som binder alt sammen.

Kultur  Verdier • Ledelse • Klarhet • Motivasjon • Lingvistikk • Tilhørlighet • Felles retning • Funksjonsfokus • Struktur og rutiner • Mål som fungerer • Coach / mental trener • Terapeutisk kompetanse • Organisasjonspsykologi

Mental trening i praksis

Mental trener, Coaching, PMT utdannelse

Jobbcase: Lederutvikling for Ronny Deila, topptrener i Eliteserien og Celtic

I 2009 startet jeg et samarbeid med fotballklubben Strømsgodset. Vi begynte i mai, og trener Ronny Deila hadde uttalt offentlig at det ville være en bragd hvis de beholdt sin plass i Eliteserien. I PMT-kurset går vi gjennom hvordan jeg arbeidet med Strømsgodset, der de gikk fra et potensielt nedrykk i 2009 til å bli seriemestre i 2013!

Mental trener, Coaching, PMT utdannelse

Jobbcase: Stabæk, Strømsgodset, og Mjøndalen – erfaringer og strukturelle endringer for individer og grupper

Du får lære hvordan jeg samarbeidet med flere norske fotballklubber for å snu dårlige resultater og dårlige holdninger, til å oppnå opprykk og seriegull.

Mental trener, Coaching, PMT utdannelse

Jobbcase: Faktiske eksempler fra organisasjoner og næringslivet

Vi går gjennom hvordan vi kan arbeide i ulike organisasjoner, hvordan hjelpe ledere og medarbeidere med å nå målene sine, og hvordan skape en klar visjon og plan for hele organisasjonen.

Ønsker du å bli mental trener?

PMT-kurset er ikke for alle. Jeg ønsker derfor at vi skal ta en kort og helt uforpliktende prat før du eventuelt melder deg på. Send inn kontaktinformasjonen din ved å trykke på knappen under, så svarer jeg deg så fort jeg kan.