fbpx

Ledelse og Mental Trener Utdannelse

Gratis webinar i mental trening hver mandag 

Bli med på denne reisen, enten du er en leder, selger, gründer, konsulent, coach eller egentlig hvilken som helst stilling du er i nå.                                 (For arbeidsledig: Dette kurset skal være tillatt innenfor NAV sine grenser for utdanning).

Dette er fremtidens kompetanse som er nødvendig om du skal fortsette i din nåværende jobb eller vurdere om du skal inn i mitt yrke som mental trener eller i en kombinasjon.

Jeg startet med dette for 25 år siden, det var nysgjerrigheten på hvordan alt henger sammen som var og er min drivkraft. Når du kan dette faget så vil det være til stor hjelp på svært mange områder, i deg selv, sammen med andre mennesker og i din karriere eller søken etter den nevnte forståelsen.

En investering i Livskompetanse og i din bevisstgjøring om samspillet mellom tanker, kropp, følelser, instinkter og underbevissthet. 

PMT-kurset vil kunne gi deg:

– Få økt trygghet og ro, mestrings- og meningsfølelse.
– Snu livets kaos til orden, uflaks til flaks og problemer til muligheter.
– Forbedret måloppnåelsene – både privat og profesjonelt.

NY BOK kommer ut i 2021, blir en del av pensum på 4 bøker (inkludert)

Stein Kvalheim AS er resultatet av over 20 års erfaring med å veilede enkeltpersoner og grupper til suksess. Utdannelsen vil gi deg verktøyene til å forstå hvordan du best kan utnytte potensialet ditt, teknikkene til å faktisk gjøre det og miljøet til å vedlikeholde ferdighetene dine.

Skal vi dømme etter tidligere kursdeltakeres tilbakemeldinger, har dette vært en investering for livet. Hvis du nå ble veldig nysgjerrig, oppfordrer jeg deg til å ta kontakt for å se om det er et kurs som passer til deg.
I tillegg til å virkelig åpne opp livsmulighetene du har, vil du også kunne sertifisere deg som PMT (Profesjonell/personlig Mental Trener). Dermed kan du rekke ut en lignende hånd til andre som den du får nå.
For det er faktisk bare én måte å finne ut hva dette dreier seg om – å oppleve det. Når du har gjennomført utdannelsen begynner din egentlig reise. Og du er ikke ferdig med PMT, det har vært arrangert 2 festlige samlinger for alle PMTere hvert år og du knytter og kontakter som er verdifulle og får et miljø som kan bidra til å utvikle deg ytterligere. All kunnskap vil være tilgjengelig. mange vil du bruke hver dag resten av livet ditt.

Kursgjennomføring: 24 dager fordelt over ca 18 måneder, 2 fleksible dager i måneden, derav en arbeidsdag pr.mnd. i tillegg kommer eksamen.

Totalpris er 89.600,-
Vi kan tilby delbetaling på 2.300,- i måneden fordelt på 39 måneder
(samme pris, totalt 89.600,-).

Omtaler fra tideligere studenter

"Jeg har mange år med ledererfaring, jeg har høyskoleutdanning og utdanning fra sjøkrigsskolen. Likevel var det først med leder-utdanningen til Stein Kvalheim at jeg fant virkemidler til å møte hver enkelt medarbeider med sine ulikheter - og bruke dette som utgangspunkt for å utvikle organisasjon og kultur."

Jon Holst-Larsen, Daglig leder i RYDD OG VASK AS
Omtaler fra tideligere studenter

"Som rekrutter har PMT-utdannelsen gitt meg et mye bedre fundament for å forstå samspillet mellom individer og hvordan skape resultater hos enkeltmennesker, grupper og organisasjoner"

Morten Setsaas, Vizer
Omtaler fra tideligere studenter

På alle ekspedisjonene mine til Mount Everest og flere av de høyeste fjellene i verden, lærte jeg mye om hva som skjer med mennesker under høyt stress. Det samme har jeg gjort under arbeidet med mange av bøkene jeg har skrevet, og som ofte har handlet om mennesker i krevende situasjoner her hjemme. Under PMT-utdanningen hos Stein Kvalheim falt mange nye brikker på plass. Jeg fikk en dypere forståelse av tidligere erfaringer. Det har jeg daglig stor nytte av, både som forfatter, foredragsholder og rådgiver – ja, til og med som fjellklatrer.

Jon Gangdal, Forfatter
previous arrow
next arrow
Slider

Hvordan kan du trene dine medarbeidere for bedre resultater?

Les om dette i magasinet Scan Magazine

Hvem passer kurset for?

PMT-kurset passer for deg som ønsker å skape klarhet i mennesket, din kommunikasjon / relasjon. Realisere ønsket målsettinger / mestring i det private eller i ditt nåværende og fremtidige karriere. Og samtidig skape økt ro og trygghet til å nyte mer og få mer ut av din hverdag.

Passer dette i ditt yrke? Ja, så lenge du samarbeider eller har med mennesker å gjøre.

Er du i en organisasjon som skal utvikles eller du vil påvirke din organisasjon så er det denne utdannelsen du skal ta.
Men skal vi nevne noen bransjer de som har tatt kurset har kommet fra. Bank og finans, entreprenørbransjen, medisin, kiropraktikk og tilsvarende, eiere, eiendomsbransjen, anlegg og bygg, og TV og  filmbransjen, PT, veiledere.

Fra offentlige er det, saksbehandlere, ledere og prosjektledere, alle fra statlige organer – de kan, og gjør en forskjell der de er.

Denne utdannelsen passer med andre ord for alle i kontakt med andre mennesker i en gruppe eller organisasjon.

Hjernen er mye kraftigere enn enhver datamaskin, så hvorfor ikke installere et fullgodt operativsystem?

Ledere

Selgere

Lærere

Veiledere

Alle typer bransjer og 

organisasjoner 

Fremtidens Mentale trener

 

Hvorfor velge PMT-utdannelsen?

PMT-utdannelsen har som et mål at du skal få trygghet om din kompetanse. I tillegg får du verktøyene og modellene som setter deg i stand til å gjennomføre prosjekter i praksis. Med en mental trener-utdannelse får du kompetansen til å aktivere, provosere, og motivere andre personer til handlinger som gir resultater.

Tenk deg at du kan bli den personen som bidrar til skape høyere effektivitet hos andre mennesker, bidra til bedre kommunikasjon og struktur i bedrifter, og hjelpe andre med å skape mål, mening, og fokus i deres liv. En PMT-sertifisering gjør deg i stand til dette på en etisk og profesjonell måte.

Ved endt utdannelse kan du ta din kunnskap videre enten ved å bli coach og mental trener selv, eller bruke det du har lært for å skape bedre resultater som en medarbeider, selger, leder, eller bedriftseier.

Dette vil du lære

Innføring i læring, strategier, økologi, NLP grunnbase. Innvirkninger fra psykologi, Gestalt. Kunnskap om retninger, betraktninger, erfaringer. Systemtenkning. Hjernens forutsetninger. Mennesker sitt samspill. Økt totalforståelse: ”Bruk din hjerne til en forandring”.

Lær om logiske strukturer av opplevelser, mønstre, økologi, sekundære gevinster, endringsarbeid, modeller, og forståelse av ånd, sjel, og kropp.

Få kunnskap om det som virkelig motiverer mennesker til et samspill i en organisasjon. Hva får de til å gjøre de riktige handlinger og holdninger som skal til for å skape et samspill som både fungerer og utvikler. Det som ikke utvikles er egentlig i avvikling, både som person og organisasjon.

Ledelseskunnskap på et høyt nivå. Suksess er måloppnåelse, krav til innsats, en konstant utvikling og trygghet. 

Forstå relasjoner og kroppsspråk. Lær mer om mentale teknikker og dimensjoner, og få terapautisk kompetanse. Vi lærer hvordan vi kan fjerne hindringer til enkeltmenneskets iboende potensial, individuelt arbeid, fjerning av frykt, fjerning av fobier, tidslinjearbeid, fjerning av barrierer, sorteringer, og mentale teknikker.

Hvorfor er spørsmålet. Årsak og virkning har en forbindelse. En handling har en konsekvens. Vi svarer på hva som hindrer en suksess og hva som skaper en suksess. Noe utøver vi mennesket uansett – hvordan skaper vi de rette handlinger som fører til nyttige og gode resultater.

 Vi lærer om endringer på et ubevisst nivå, og går gjennom mentale teknikker og referansearbeid. Underbevisstheten kan gjøre hele forskjellen for et mennesket, den er der. Hvordan bruker vi den aktivt sammen med det bevisste sinnet.

Vi går gjennom ofte brukte modeller for individuelt endringsarbeid og grupper/organisasjoner. Verdier, strategier, og en gjennomgang av caser med logiske nivåer som binder alt sammen.

Kultur  Verdier • Ledelse • Klarhet • Motivasjon • Lingvistikk • Tilhørlighet • Felles retning • Funksjonsfokus • Struktur og rutiner • Mål som fungerer • Coach/Mental trener • Terapeutisk kompetanse • Organisasjonspsykologi

Mental trening i praksis

Jobbcase: Ronny Deila, lederutvikling til topptrener i Eliteserien og Celtic

I 2009 startet jeg et samarbeid med fotballklubben Strømsgodset. Jeg startet samarbeidet i mai, og trener Ronny Deila hadde uttalt offentlig at det ville være en bragd hvis de beholdt sin plass i Eliteserien. I PMT-kurset går vi gjennom hvordan jeg arbeidet med Strømsgodset der de gikk et fra potensielt nedrykk i 2009 til å bli seriemestre i 2013!

Jobbcase: Stabæk, Strømsgodset, og Mjøndalen. Erfaringer og strukturelle forandringer for individer og grupper.

Du vil lære hvordan jeg samarbeidet med flere norske fotballklubber med å snu dårlige resultater og dårlige holdninger, til å oppnå opprykk og seriegull.

Jobbcase: reelle caser fra organisasjoner og næringslivet

Vi går gjennom hvordan vi kan arbeide i ulike organisasjoner. Lær hvordan vi kan hjelpe ledere og medarbeidere med å hjelpe dem mot målene sine, og hvordan skape en klar visjon og plan for hele organisasjonen

Ønsker du å melde deg på?

PMT-kurset er ikke for alle. Jeg ønsker derfor at vi skal ta en kort og helt uforpliktende prat før du eventuelt melder deg på.

Hvis du ønsker å ta en prat med oss om å melde deg på kurs, så skriv inn din kontaktinformasjon ved å trykke på knappen under. Etter det vil vi ta kontakt med deg så fort som mulig.