Stein Kvalheim AS

Coaching kurs som kan lede deg til totalforståelsen

Coaching kurs som som forteller deg hvorfor ting er som de er – og hva som virkelig betyr noe for mennesker i samspill med seg selv og med andre.

PMT er en forkortelse som står for Personlig/Profesjonell Mental Trener. PMT-utdanningen går over 18 mnd. og er en utdanning for deg som ønsker å bli en dyktig leder eller coach. Eller sagt på en annen måte: det er også en investering i egen livskompetanse. Denne utdanningen startet første gang i 2011.

Vil du vite mer?

Book en 15 minutters gratis og uforpliktende samtale.

Forstå at du er i stand til mye mer.

Jeg har 25 års erfaring som mentaltrener… Jeg begynte med dette etter å ha blitt veldig inspirert i 1995 av å ha sett en amerikansk ekspert holde et foredrag på en salgskonferanse i Tjøme.

Siden da har jeg møtt utallige fantastiske mennesker gjennom en lang karriere. Felles for de fleste er at de besitter et enormt potensialet, men at de sliter med å få det ut. Det gode er at det finnes verktøy, modeller og metoder for å kartlegge hva du virkelig er i stand til. Det er det PMT-utdannelsen er; bevisstgjøre din kompetanse og få satt det du kan ut i livet. 

Starter med kunnskap om mennesket

For prosessen er: Hvis du ønsker å bli leder / coach og å coache andre – så starter alt med kunnskap om mennesker, for så å kjenne til hvordan du selv reagerer, som igjen øker kunnskapen om andre mennesker.

På PMT-utdanningen øver vi metodene på hverandre i grupper. Slikt sett kan du noen ganger også jobbe med deg selv og dine egne tankemønstere i prosessen, men dette er ikke et mål – vi forholder oss til kunnskapen gjennom hele utdannelsen.

Har du lest denne?

Hva hindrer deg å få inn salg – med Kenneth Opsahl

Viktig med totalforståelsen

I utdanningen vil vi gå inn i de fleste NLP aspekter/kompetanser. Men en Mental Trener-kompetanse krever også en personlig utvidet forståelse av helhet og begrep om aspekter som finnes utenfor vår forståelse. Tanken er forhåpentligvis at din utvikling vil skje i like stor grad etter utdannelsen gjennom din erfaring, observasjoner og nysgjerrighet.
Denne utdannelsen legger vekt på totalforståelsen. Å se dualitet i alt via kunnskap om generelle mekanismer i mennesket, samfunn og aktualitet sammen med din personlige utvikling. Egenutvikling sees her på som en gevinst i møte med andre – ikke som et formål om å få, gi eller styre/kontrollere enkeltmennesker eller grupper.

Aktiver, provoser, motiver

Målet er at du skal få trygghet om din kompetanse gjennom verktøy som er ukjent for utenforstående.
Disse gir deg “styring” og modeller/strukturer som setter deg i stand til å gjennomføre prosjekter i praksis.
Mental trener-kompetansen aktiverer, provoserer, motiverer til handling og gir resultater med en stor grad av nøyaktighet og fleksibilitet. Det er opp til deg å gripe mulighetene dette gir deg og din person, både profesjonelt og privat.
Du kan glede deg. Noe lesing blir det – dog er det lett når (opp)gaven ligger under juletreet. Du vet hva som er inni og du vet at du får den. 🙂
Hjertelig velkommen skal du være! Neste inntak er nå til høsten. Du kan melde din interesse ved å klikke på bilde-lenken helt til slutt i innlegget her.

Har du lest denne?

Hva skal til for å hoppe i det – og er det verdt det?

Forstå at du er i stand til mye mer

I år har jeg forresten 25-års jubileum som mentaltrener. Jeg begynte med dette profesjonelt i 1996 etter å ha blitt veldig inspirert i 1995 av å ha sett en amerikansk ekspert holde et foredrag på en salgskonferanse i Tjøme.

Siden da har jeg møtt utallige fantastiske mennesker gjennom en lang karriere. Felles for de fleste er at de besitter et enormt potensialet, men at de sliter med å få det ut. Det gode er at det finnes verktøy, modeller og metoder for å kartlegge hva du virkelig er i stand til. Det er det PMT-utdannelsen er; bevisstgjøre din kompetanse og få satt det du kan ut i livet.

Starter med kunnskap om mennesket

For prosessen er: Hvis du ønsker å bli coach og å coache andre – så starter alt med kunnskap om mennesker, for så å kjenne til hvordan du selv reagerer, som igjen øker kunnskapen om andre mennesker.

På PMT-utdanningen øver vi metodene på hverandre i grupper. Slikt sett kan du noen ganger også jobbe med deg selv og ditt eget tankemønstre i prosessen, men dette er ikke et mål – vi forholder oss til kunnskapen gjennom hele utdannelsen.

Tidligere har jeg fortalt her i bloggen at jeg har jobbet med å få fotballag til å prestere bedre – og har vunnet Eliteserien mot alle odds.
Jeg har også fortalt om min erfaringen fra ubåt-tjenesten i marinen og på skip rundt om i verden, hvor jeg opplevde hvor ulikt mennesker oppfører seg i kriser og under press.
Hilsen
Stein

Er Mental trener-utdanningen noe for deg?

Gjør en investering for livet. Få mer Informasjon om PMT-utdanning – du er også hjertelig velkommen til å booke en gratis samtale om du ønsker det.

Har du innspill til saken? Kommenter gjerne i kommentarfeltet.

1 hendelser på “Coaching kurs som kan lede deg til totalforståelsen”

  1. Tilbakeping: Få det mer gøy på jobben – Stein Kvalheim AS

Stengt for kommentarer.