Stein Kvalheim AS

Parterapi

Et trygt og ensomt liv finner vi lettest alene

Det er få som ber om det, men det er ikke mye vi trenger mer av enn parterapi. Det er jo essensen i våre liv vi snakker om, konflikter, overveldende følelser, kriser på rekke og rad. Alt som finnes av reelle nedturer finner vii kjærlighetsrelasjoner, men det er jo også i de velfungerende og lykkelige samlivene vi opplever de fantastiske oppturene og livslykken.

Et trygt og ensomt liv finner vi lettest alene. Utvikling skjer i relasjoner med andre. Der finner vi også problemene. Jeg kan bistå med å løse disse med parterapi. De fleste par fortsetter i et godt liv sammen etterpå, og noen få forlater hverandre i fred og forsoning om at de faktisk ikke passer sammen. 

Barn og relasjoner er ofte et tema. Det er også svigerforeldre, tid til hverandre, forventninger som ikke blir innfridd, bli sett, bli forstått, bli hørt. Jo mer kunnskap dere har, jo større muligheter åpner det seg for dere. De fleste av oss vet ikke hvordan vi skal få sagt det, vi sier det feil og blir misforstått, vi anklager og blir anklaget tilbake. Det alle vil, er å ha et godt liv sammen i fred og ro, med spenning, seksualitet, attraksjon og trygghet. Og være der for hverandre – vi ønsker ikke det motsatte. Derfor er det svært gode muligheter for å få tilbake det dere en gang hadde sammen. Kanskje enda bedre? Dere er velkomne til parterapi, kontakt meg: post@steinkvalheim.no eller 92 85 17 10.

Les mer om min erfaring her

Parterapi, liv