Stein Kvalheim AS

// Privat coaching og terapi

Du kan få coaching og terapi innen samliv, familie, jobbsituasjon, barn, venner og andre relasjoner. Jeg har hjulpet et par tusen mennesker i mange forskjellige livssituasjoner. Pris fra kr.1.400,- pr time á 40 minutter (gjelder dobbeltimer, pris for enkelttime er 1.600,-). Her er noen eksempel på områder jeg kan gi coaching og terapi:

• Sorg
• Depresjon
• Traumatiske opplevelser
• Angst
• Oppleve mestring
• Stressmestring
• Utbrenthet
• Lederrådgivning
• Få bedre kontakt
• Bli mer bevisst
• Prestere bedre
• Få kontroll på livet
• Nå dine mål
• Parterapi
• Familieterapi
• Frykt og fobier
• Ensomhet
• Sosial angst
• Prestasjonsangst
• Målsetting
• Relasjonsproblemer
• Idrettsprestasjoner
• Lederrådgivning
• Lærevansker
• Konsentrasjonsvansker
• Søvnproblemer
Privat coaching og terapi

Jeg har 20 års erfaring fra mental trening, coaching og terapi. Les mer om meg og mine erfaringer her.