fbpx

Stein Kvalheim AS

sykkel

Still deg selv disse spørsmålene

 

Hvis du føler at du står stille i livet, kan det være lurt å ta en ordentlig runde med deg selv om hva du kan gjøre for å endre situasjonen. Kvalheim har listet opp noen spørsmål du kan stille deg selv, og de er ment til å få deg til å reflektere over livssituasjonen din – og hva du aktivt kan gjøre for å forbedre den. Tenk på hva du ønsker å forbedre eller endre, og skriv gjerne svarene dine ned på et papir.
– Er du en av de som nå går og henter penn og papir og skriver ned dine svar, ja – da er du på rett vei, sier Kvalheim.

Hva har jeg gjort tidligere som har gitt meg mestringsfølelse? Hva føler jeg at jeg mestrer?
Hvordan prioriterer jeg ting som hjelper meg fremover nå?
Fokuserer jeg på hva jeg får til, eller er fokuset på hvilke hindringer jeg har?
Hva kan jeg aktivt gjøre for å få til det jeg ønsker meg?
Holder jeg på noe, eller noen, til det dukker opp noe bedre?
Venter jeg på at livet skal skje, uten å gjøre noe aktivt selv?
Er det noe sunt jeg liker veldig godt å spise, men sjeldent får tid til?

 

Du kan også melde deg på Målsettingsworkshop

 

Del gjerne innlegget:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

On Key

Mer lesestoff

Få det mer gøy på jobben

Din egen innstilling påvirker resultatene både på jobb og på trening, sier Stein Kvalheim, en av Norges mest erfarne mentale trenere. Bladet til Oslo Bedriftidrettskrets

Kunsten er å vite hva som hindrer deg å få inn salg

Har du vært deltaker på mine kurs og vil gjesteblogge her? Ta kontakt. Kenneth Opsahl på SoMe:Instagram: @kennethopsahl og @salgscoach.noLinkedIn: https://www.linkedin.com/in/kennethopsahl/Han driver konsulentselskapet salgscoach.no og holder til i